Servettinformation

Jag handtrycker det exakta antalet servetter ni behöver för er speciella händelse, med en gammal teknik som kallas värmetryckprägling. Man sätter bokstäverna(blytyper) en och en till en text, precis som grafikerna gjorde förr. Sen låser fast allt i en låda som sen värms upp(ca 120 grader) och trycks mot tryckfolie som präglar in trycket på servetten.

Till trycket använder jag Dunis servett sortiment då jag upplever att de erbjuder den mest jämna kvalitén och färgbaden. Duni är trelagers servetter och Dunilin är den mera tygliknande servetten. Tryckfolien finns i guld, silver, svart, rosa, vitt, blått, lila, grönt eller rött.

Arbetskostnaden är 200 kronor Priset per Duni servett(oavsett storlek) är 2 kronor st/enkel tryck. Priset per Dunilin servett är 5 kronor st/enkel tryck. Eventuell frakt betalar köparen.

Jag skickar alltid en prisuppgift till er som beställare som ni får ändra, fundera på eller godkänna, innan jag börjar trycka. På grund av att allt för många valt att låta bli och betala vill jag från och med 080612 ha betalt i förskott. Betalning sker till vårt bankgiro eller swish och vid leveransen skickar vi med ett kundkvitto. Jag paketerar alltid de tryckta servetterna i cellofanplast och paketet med emballage papper.

Antalet servetter styr frakten och vi använder oss av postens porto tabell och skickar till ombud så man kan se postens leverans. Leveranstiden är 7 - 14 vardagar sedan beställningen är betald.

Välkommen med er beställning!

För en beställning eller om du vill ställa frågor kan du maila genom länken kontaktsida eller 070 - 659 4843

Då jag ofta har svårt att svara i telefon måste jag be er att lämna ett meddelande så ringer jag upp er lite senare. 

Otroligt vackert och lite extra till bröllopet är liggande rulle som kommer att göra succé hos gästerna! Kundfoto.