Servettryckeriet News
Nyheter
Senaste nytt
Hej tryckeribesökare!   Sidensjö 1/9-19 

Att vika servetter är inte svårt men det kräver lite fingerfärdighet och en del tålamod. Servettryckeriet erbjuder kunder att vika men många vikningar kan kunden göra själv. Vi skickar med en beskrivning och en färdigvikt servett(i de fall som går) så går allt lite smidigare. Klicka på länken servettinformation och där servettvikningar så visas massor av förslag.

Dukning blir extra med tryckta servetter och om man dessutom viker servetterna kan allt bli en riktig fröjd för ögat. Något som gästerna kommer ihåg länge!

Med vänliga hälsningar Michael & Monica


Senaste nytt
Hej tryckeri besökare!         Sidensjö 4/8-19

Har ni ännu inte upptäckt alla våra klichéer är vårt tips att klicka  in och botanisera kring alla, under länken servettinformation hittar du alla. Vi visar vår nyaste klichee duvor tryckt på orange kaffe Duni servett med guld tryck.

Några klichéer är enkeltryck men de allra flesta är dubbeltryck vilket betyder att vi måste först trycka klichen sen texten. Då tar vi ut en liten extra kostnad något som alltid specificeras på prisuppgiften.

Med vänliga hälsningar
Michael & Monica 


Senaste nytt
Hej alla tryckeribesökare! Sidensjö 1/7-19

Vi vill bara önska alla kunder ett fortsatt härlig sommar 2019.
Tryckeriet igång hela sommaren. Så välkommen med en förfrågan eller beställning.

Med vänliga hälsningar Monica & Michael 😎

Senaste nytt
Hej alla tryckeribesökare! 1/6-2019 

Inför sommarens alla festligheter är vårt tips att vara ute i god tid. Gärna närmare 4 veckor så hinner vi med att trycka och leverera. Detta så vi verkligen kan ordna det ni önskar. Vi har inte semesterstängt men det har många av våra leverantörer. 😉

 Med vänliga hälsningar Monica och Michael 

Senaste nytt
Hej tryckeribesökare!   Sidensjö 1/5-19 

Vi bara tacka för alla som gillar oss på facebook. Sök på namnet Servettryckeriet. Bara att klicka följa, gilla och gärna dela. Där finns mera inspiration, så leta gärna upp oss!

Med vänliga hälsningar  

Monica & Michael