Servettryckeriet News
Nyheter
Senaste nytt
Hej tryckeribesökare!   Sidensjö 1/5-19 

Vi bara tacka för alla som gillar oss på facebook. Sök på namnet Servettryckeriet. Bara att klicka följa, gilla och gärna dela. Där finns mera inspiration, så leta gärna upp oss!

Med vänliga hälsningar  

Monica & Michael


Senaste nytt
Hej tryckeribesökare!     Sidensjö 2/4-19 

Att vika servetter är inte svårt men det kräver lite fingerfärdighet och en del tålamod. Servettryckeriet erbjuder kunder att vika men många vikningar kan kunden göra själv. Vi skickar med en beskrivning och en färdigvikt servett(i de fall som går) så går allt lite smidigare. Klicka på länken servettinformation och där servettvikningar så visas massor av förslag.

Dukning blir extra med tryckta servetter och om man dessutom viker servetterna kan allt bli en riktig fröjd för ögat. Något som gästerna kommer ihåg länge!

Med vänliga hälsningar Michael & Monica


Senaste nytt
Hej tryckeri besökare!         Sidensjö 23/2-19

Har ni ännu inte upptäckt alla våra klichéer är vårt tips att klicka  in och botanisera kring alla, under länken servettinformation hittar du alla. Vi visar vår nyaste klichee blombukett tryckt på softrosa buffe Duni med lila tryck.

Några klichéer är enkeltryck men de allra flesta är dubbeltryck vilket betyder att vi måste först trycka klichen sen texten. Då tar vi ut en liten extra kostnad något som alltid specificeras på prisuppgiften.

Med vänliga hälsningar
Michael & Monica 


Senaste nytt
Hej alla tryckeribesökare! 2/2-2019

Så här i början av året brukar det vara lite mer tryck än vanligt då dop, konfirmationer, student, fester och bröllop planeras! 
Något vi märker av här på vårt hobby servettryckeri, så vårt tips är att vara ute i god tid. Gärna närmare 4 veckor så hinner vi med att trycka och leverera.


Med vänliga hälsningar
 Monica och Michael 

Senaste nytt
Hej alla tryckeribesökare! Sidensjö 3/1-19

Vi vill bara önska alla kunder ett fortsatt Gott Nytt 2019.
Efter alla helger och röda dagar är tryckeriet igång igen. Så välkommen med en förfrågan eller beställning.

Med vänliga hälsningar Monica & Michael