Servettryckeriet News
Nyheter
Senaste nytt
Hej tryckeri besökare!         Sidensjö 2/1-21

Har ni ännu inte upptäckt alla våra klichéer är vårt tips att klicka  in och botanisera kring alla, under länken servettinformation hittar du alla. 

Några klichéer är enkeltryck men de allra flesta är dubbeltryck vilket betyder att vi måste först trycka klichén sen texten. Då tar vi ut en liten extra kostnad något som alltid specificeras på prisuppgiften.

Gott Nytt År 2021
Monica & Monica 


Senaste nytt
Hej besökare!   Sidensjö 29/11-20

Tipsar om en personlig och mycket uppskattad julklapp :handtryckta servetter! Massor av bilder och inspiration finns på hemsidan så ni är välkommen att botanisera bland alla dessa.

Sista datum för leverans till jul är måndag 13/12 samt för leverans till nyår är det fredag 18/12 som gäller.

Med önskan om en härlig första advent 🙂
Monica & Monica 


Senaste nytt
Hej tryckeribesökare!   Sidensjö 1/11 -20 

Vi bara tacka för alla som gillar oss på Facebook. Sök på namnet Servettryckeriet. Sen bara att klicka i följa, gilla och gärna dela. Där finns mera inspiration från oss men även från er kunder, så leta gärna upp oss! 😀

Med vänliga hälsningar  

Monica & Michael


Senaste nytt
Hej alla tryckeribesökare! Sidensjö 30/9-20

Vi vill bara önska alla kunder ett fortsatt härlig höst.
Tryckeriet är i full gång. Så välkommen med en förfrågan eller beställning. Här visar vi en bild på de band man som kund kan köpa för 6kr/st och de är 30 cm långa.
I dessa pandemi tider önskar vi att ni är rädda om era nära och kära!

Med vänliga hälsningar Monica & Michael 🤩

Senaste nytt
Hej tryckeri besökare! Sidensjö 30/8-20

Vi vill bara tipsa om att vi har flera olika tryckfärger att välja på. Populäraste är guld och silver bland er kunder men vi har även svart, lila, blått, rött, rosa, vitt och grönt. Vissa av tryckfärgerna fungerar även på samma servettfärg exempelvis rosa tryck färg på softrosa eller på de röda servetterna! 

Med önskan om en härlig höst 😀
Monica & Michael 


Senaste nytt
Hej tryckeribesökare!   Sidensjö 11/8-20 

Dukning blir extra med tryckta servetter och om man dessutom viker servetterna kan allt bli en riktig fröjd för ögat. Något som gästerna kommer ihåg länge!

Att vika servetter är inte svårt men det kräver lite fingerfärdighet och en del tålamod. Servettryckeriet erbjuder kunder att vika men många vikningar kan kunden göra själv. Vi skickar med en beskrivning och en färdigvikt servett(i de fall som går) så går allt lite smidigare. Klicka på länken servettinformation och där servettvikningar så visas massor av förslag.

Med soliga hälsningar Michael & Monica 😎


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

Du gillar den här sidan