Vaniljfärgad middags servett som dubbel triangel som kunden viker själv vid leverans.

En liggande rektangel som kunden viker själv vid leverans. Man kan även gömma besticken inuti. Kundfoto.

Strutvikning av buffé servett som kunden själv viker vid leverans.

Att låta servetten ligga helt släta passar både till buffébordet eller direkt på tallriken. Vika som trekant är inget som jag rekommenderar då det inte blir något kvar att trycka på.

Servett vikningen segel gör kunden vid leverans. Vi rekommenderar kunden att beställa av Dunilin kvalité då Duni trelager kan "flasa" ihop.

Servettvikningen krona kan göras både av Dunilin(som bilden visar) och av Duni. Vikningen gör kunden själv vid leverans efter beskrivning eller avhämtas hemma hos oss. Den är allt för skrymmande för att kunna skickas med post.

Skjortvikning är en specialvikning som beställs av oss. Med eller utan rosett.

Slipsvikninggen är en vikning som kunden kan göra själv.

Hjärtat är en specialvikning som vi måste göra.

Här har vi servettvikningen dopklänning, trycket blir på den nedre servetten. Här har vi vita servetter med rosa tryck och rosa rosett. Önskar kan kunden göra själva övre delen och endast beställa nedre med tryck, vikningen kräver dock en hel del tålamod. Vi skickar med en beskrivning!

Med den lite tjockare kvalitén Dunilin kan man göra ett stående hjärta, perfekt om man vill få lite höjd på dukningen. Denna vikning gör kunden själv.

Att vika som ett liggande hjärta är ett alternativ om man vill att texten ska kommer upp lite. denna vikning gör kunden själv med endera servett kvalitén Dunilin eller Duni(då syns rosettkanten på en sida).

En trevlig vikning är en liggande rulle med ett sidenband eller snöre runt. Trycket blir tydligt oavsett om servetten ligger på tallrik eller direkt på bordet. Rekommenderar att man använder Dunilin kvalité.

En stående rulle kräver kvalitén Dunilin för att inte vikas av knytningen eller helt flasa ihop.

En klassisk vikning som kunden gör själva, vi kallar den en trekant.

Gul Duni servett vikt som en trekant.

Servettvikning för bestick. Funkar lika bra med som här Duni som Dunilin kvalité. Vikningen kan även kunden göra själv.

Vi har två olika rosettfärger att erbjuda: ljusblå eller ljusrosa.

Band att knyta servettvikningar med finns i färgerna mörklila, gul, , silver, guld, röd, mörkblå, ljusblå, , rosa och grön.

Ett beslut till som måste göras innan vi trycker är hur man tänkt ha servetten vid festen. Detta beslut avgör vart trycket sen placeras.
Här nedan visar jag lite olika servettvikningar och några specialvikningar jag erbjuder. Några av specialvikningar kan kunden göra själv med hjälp av en beskrivning jag skickar med, lite fingerfärdighet och en del tålamod...😲

Klicka på bilderna och den förstoras och en text förklarar vad servettvikningen heter.

Vi kan nu erbjuda våra kunder band att knyta servettvikningar med. Färger vi har är röd, rosa, lila, silver, guld, vit, grön, gul, mörkblå och ljusblå. Se sista bilden.

Funderar ni på något får ni mer än gärna maila via kontaktsidan och vi ska försöka förklara.

Under januari månad blev den populäraste 

servettvikningen: 

Helt släta. 🤩

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

Du gillar den här sidan